Bahçe Teraslar – Teras için ilham veren membranlar

Bahçe Teraslar – Teras için ilham veren membranlar

Standart GARDEN Serisi Membranlar, bahçe ve teras çatı detaylarına uygun olarak tasarlanmış bir üründür. Bahçe çatılarda ve benzeri tip yalıtım uygulamalarında en kritik nokta, yalıtım örtüsünün bitki kökleri tarafından tahrip edilmesi ihtimalidir.

GARDEN bu olasılığı ortadan kaldırmakta, özel formüllü karışımı sayesinde bitki köklerini yalıtım katmanına yaklaştırmamaktadır. 1 m eninde 10 m boyunda rulolar halinde üretilmektedir.

Zırhlı Garden Membran bahçe, bahçe teraslar gibi alanlarda kullanılmak amacıyla geliştirilmiş bitümlü su yalıtım örtüsüdür. Diğer bitümlü örtülerden temel farkları özel formüllü karışım ile üretilmesi ve bünyesinde bitki köklerine geçit vermeyen film tabakasının (metal-plastik kompakt taşıyıcı) bulunmasıdır.

Özel formüllü karışımı sayesinde Zırlı Garden Membran birçok bitki kökünün yalıtım tabakasına yaklaşmasına izin vermez iken, bünyesinde bulunan özel film tabakası ile de daha güçlü bitki köklerine karşı ikinci bir emniyet kalkanı oluşturmaktadır.

1 m eninde 10 m uzunluğunda rulolar halinde 3mm yada 4 mm kalınlıklarda üretilmektedir. Elastomerik Zırhlı Gadren styrene butadine styrene (SBS.) katkılı modifiye bitümden, plastomerik Zırhlı Gadren atactic polypropylene (A.P.P.) katkılı modifiye bitümden üretilmektedir.

Ara ( 0553 246 6507 )