Kapalıçarşı’nın Çatısı, Sağanak Testini Nasıl Başarıyla Geçti ?

Sitemizde Satışı Yapılan, Standart İzolasyon Ürünlerini Kullanan Kapalıçarşı’nın Çatısı, Sağanak Testini Başarıyla Geçti

Kapalıçarşı İzolasyon


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, su basan Kapalıçarşı’yı ziyaret etti, incelemelerde bulundu. Bakan Ersoy’a ziyaretinde Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan eşlik etti. Bakan Ersoy daha sonra çarşının çatısında gazetecilere açıklamalarda bulunarak, çatının testi başarıyla geçtiğini belirtti.

Bakan Ersoy “Kapalıçarşı turizm açısından önemli noktalardan birisi, çok önemli kültür varlığımız. Açıkçası biraz da şanslı atlattık, bunu geçen sene yapılan çalışmalara borçluyuz. Valilik tarafından finanse edilmiş, yapılmış olan bir çatı çalışması var. Çatı baştan sona geçen sene yenilenmişti. Bugün iyi de bir test geçirmiş oldu, çatıdan herhangi bir sızma olmadı. Çatıda başarılı bir şekilde toplanan su giderlerle ana kanalizasyona aktarıldı.”

Kapalıçarşı İzolasyon

“ÇATI TESTİ BAŞARIYLA GEÇTİ”

Ersoy, çatının başarılı bir şekilde testi geçtiğini belirterek, “Çarşı şu anda atlattı aslında. Yağmur yağmadan önceki eski trafiğine döndü. Önemli olan bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri almak. Dediğim gibi en azından sevindirici bir şey çatı testi başarıyla geçti” dedi.




“NEDEN STANDART İZOLASYON ?”

Ürünlerimiz tüm yapıların temelinden çatısına kadar su, ısı ve ses yalıtımı ihtiyacı olan tüm bölgelerin yalıtım tatbikatlarında görev almaktadır.

Firmamız büyük ve küçük birçok projelerde yer almış izolasyon uygulamasında değerli mimar ve mühendislerimize yapılarda kendini kanıtlamış ve sizlerden gelen talepleri uygulanabilirlik düzeyinde projelerinizin yalıtım safhasında eşlik etmiştir.

Yalıtım uygulamasında ürettiğimiz tüm ürünler sektörde kendini kanıtlamış TSE ve tüm belgelere sahiptir.

Ara ( 0553 246 6507 )